KLASSIEK PORTRET

Mijn portretten zijn geïnspireerd op een ‘klassiek portret’. Een klassiek portret is van oudsher een opname van het gezicht tegen een donkere achtergrond, met gebruik van natuurlijk licht. Omdat de eenvoud, het pure en het tijdloze hiervan me erg aanspreekt, is dit het uitgangspunt van mijn portretten. Less is more.

Maar smaken verschillen uiteraard. Zoveel mensen, zoveel wensen. In de wereld van de schoolfotografie is een groot aanbod, kies wat bij jou of jouw visie past. Als ik daarin iets voor je kan betekenen, let me know. Altijd vrijblijvend. 

WERKWIJZE

Ik werk graag buiten. Licht, lucht en ruimte voor iedereen. Dit kan gelukkig al vrij snel, maar als het ècht hard regent zoek ik een geschikt plekje binnen. Mijn doel is een persoonlijk en eigen plaatje van iedere leerling. Hier steek ik de tijd en energie in die daarvoor nodig is. Heb je een grote school, dan zal ik meerdere dagen aanwezig zijn. 

Ook maak ik groeps-/klassenfoto’s, een teamfoto en eventueel broertjes/zusjes-foto’s.

Ongeveer 4 weken na het fotograferen kom ik de persoonlijke inlogkaarten brengen. Met de code op deze kaart kan worden ingelogd op mijn website en hier kunnen de foto’s bekeken en besteld worden. De bestellingen en betalingen gaan buiten de school om en worden rechtstreeks naar het thuisadres van de leerling gestuurd. Hoe fijn is dat!

PRIJZEN

Mijn aanwezigheid en de tijd die ik neem kost de school niks. Het bestellen, betalen en opsturen van de foto’s gaat geheel buiten de leerkrachten en de school om.

Omdat ik vind dat schoolfotografie voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, zijn mijn afdrukken en pakketten heel betaalbaar. Zo is er al een afdruk van 10x15cm voor €2,99. Voor het goedkoopste pakket betaal je €9,95 en bevat 2 goed bruikbare vellen. 

schoolfotografie

Daarnaast zijn de foto’s ook te bestellen als digitale download. 
En hoe mooi is het om een foto te ontvangen op canvas, aluminium, plexiglas of dibond? Ook zijn de foto’s af te drukken op allerlei leuke producten. Dat is weer eens wat anders!

Meer info of vragen ? Mail gerust. Ik ben altijd bereid om meer te komen vertellen 🙂