SCHOOLFOTOGRAFIE

"Portretten zoals ik ze van mijn eigen kinderen zou willen hebben."

Waarom ik ben begonnen met schoolfotografie? Omdat ik vind dat een kinderportret ook heel volwassen kan zijn: klassiek, clean, zonder toeters en bellen. Daarom ben ik begonnen met het maken van portretten zoals ik ze van mijn eigen kinderen zou willen hebben. Na vele jaren werkzaam te zijn als leerkracht in het basisonderwijs en met daarnaast mijn liefde voor (portret)fotografie, breng ik beide samen in de schoolfotografie. Best of both worlds!

Mijn portretten zijn geïnspireerd op het klassiek portret. Een klassiek portret is van oudsher een opname van het gezicht tegen een donkere achtergrond, met gebruik van natuurlijk en zacht licht. Omdat de eenvoud, het pure en het tijdloze hiervan me erg aanspreekt, is dit het uitgangspunt van mijn portretten. Less is more. Mijn foto’s zijn speels: altijd met de focus op het kind, maar vaak nèt even anders dan ‘standaard’ en soms buiten de (foto)lijntjes 🙂

Maar smaken verschillen uiteraard. Zoveel mensen, zoveel wensen. In de wereld van de schoolfotografie is een groot aanbod, kies wat bij jou of jouw visie past. Als ik daarin iets voor je kan betekenen of je wilt meer informatie, laat het me weten. Altijd vrijblijvend. 

schoolfotografie


SCHOOLFOTOGRAFIE


Individuele portretfoto’s
Groepsfoto’s
Teamfoto
Natuurlijk licht
Inlogkaart met inlogcodes
Bestellen via online systeem
Pakketten | losse afdrukken | digitale downloads
Fotoproducten
Bestellingen gaan geheel buiten school om