fotoshoot

Momenten om vast te houden. Momenten die het verdienen om gekoesterd en bewaard te worden. Mooi voor nu, waardevol voor later. 

Alleen, samen, met je gezin, je hele familie, je vriendengroep, je beste vriend(in) of je team. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar samen zijn is eigenlijk best heel bijzonder. Ik breng met veel liefde, oprechte aandacht en oog voor detail jouw moment in beeld. Gewoon, zoals het is, zoals jullie zijn. Ongedwongen, buiten en vooral… samen. 

fotoshoot


MINISHOOT


€ 119,-

30 Minuten
10 Bewerkte foto’s digitaal
Voor jezelf | elkaar | je gezin
Foto’s na 2-3 weken
Incl. reiskosten tot 20 km. rondom Roden (Dr)
Ideaal met kinderen!


FOTOSHOOT


€ 179,-

60 Minuten
20 Bewerkte foto’s digitaal
Familie | groep
Foto’s na 2-3 weken
Incl. reiskosten tot 20 km. rondom Roden (Dr)CADEAUBON

Geef een minishoot of fotoshoot cadeau!

Mooi om te geven,
waardevol om te krijgen.

1 jaar geldig.LOCATIE: De fotoshoots vinden bij voorkeur buiten plaats: op een open plek, (heide)veld of (zand)vlakte. Hier is licht, lucht en ruimte voor iedereen. 

KLEDING: Trek vooral iets aan waarin je je prettig voelt, dit staat het mooist 🙂 Vermijd liever felle kleuren, grote prints/teksten en drukke all-over prints. Kies, om een mooi geheel te vormen, kleuren die bij elkaar passen. Neem bijv. een breed ’thema’: herfstkleuren, aardetinten… (Geen inspiratie? Pinterest is your best friend) Zo heeft iedereen wat speelruimte om te dragen wat bij hem/haar past. 

BABYSHOOTS/NEWBORNSHOOTS: Die doe ik niet. Hoe waardevol ook, ik kan hier niet genoeg mijn ‘ei’ in kwijt en de kwaliteit leveren die ik wil.