Allet Fotografie

"Portretten zoals ik ze van mijn eigen kinderen zou willen hebben."

Na vele jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt en met daarnaast mijn liefde voor (portret)fotografie, breng ik beide passies samen in de schoolfotografie. 

Waarom? Omdat ik vind dat schoolfotografie anders kan. Ik vind dat een kinderportret ook heel volwassen kan zijn: klassiek, clean en zonder toeters en bellen. Daarom ben ik begonnen met het maken van portretten zoals ik ze van mijn eigen kinderen zou willen hebben. 

KLASSIEK PORTRET

Mijn portretten zijn geïnspireerd op het ‘klassieke portret’. Een klassiek portret is van oudsher een opname van het gezicht tegen een donkere achtergrond, met gebruik van zacht licht. Omdat de eenvoud, het pure en het tijdloze hiervan me erg aanspreekt, is dit het uitgangspunt van mijn portretten. 

Maar smaken verschillen uiteraard. Zoveel mensen, zoveel wensen. In de wereld van de schoolfotografie is een groot aanbod, kies wat bij jou of jouw visie past. Als ik daarin iets voor je kan betekenen, let me know. Altijd vrijblijvend. 

WERKWIJZE

Het liefst maak ik de foto’s buiten. Dit kan gelukkig al vrij snel, maar als het regent zoek ik een geschikt plekje binnen. 

Mijn uitgangspunt is een perfect plaatje van iedere leerling. Hier steek ik de tijd en energie in die daarvoor nodig is. Heb je een grote school, dan zal ik meerdere dagen aanwezig zijn. 

Een paar weken na het fotograferen kom ik de persoonlijke inlogkaarten brengen. Met de code op deze kaart kan worden ingelogd in een online bestel- en betaalsysteem en hier kunnen de foto’s bekeken en besteld worden. De bestellingen en betalingen gaan helemaal buiten de school om en worden rechtstreeks naar het thuisadres van de leerling gestuurd.

WERKWIJZE

Indien gewenst maak ik ook groepsfoto’s (of een koppenfoto), teamfoto en/of broertjes/zusjes-foto’s.

Om onrust tijdens schooltijd te voorkomen, maak ik de broertjes/zusjes-foto’s het liefst na schooltijd binnen een vooraf gecommuniceerd tijdsvak, waarin ouders met hun kinderen kunnen komen ‘aanwaaien’. 

PRIJZEN

Omdat ik vind dat schoolfotografie voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, zijn mijn afdrukken en pakketten heel betaalbaar. Zo is er al een afdruk van 10x15cm voor €2,99. Voor het goedkoopste pakket betaal je €9,95 en bevat 2 goed bruikbare vellen. Zo blijft het ook met drie kinderen best heel betaalbaar. 

Daarnaast zijn de foto’s ook te bestellen als digitale download. En hoe mooi is het om een foto af te laten drukken op aluminium, plexiglas of dibond? Ook zijn de foto’s af te drukken op allerlei leuke producten. Dat is weer eens wat anders!

Meer info of heb je specifieke vragen ? Mail gerust. Ik ben ook altijd bereid meer te komen vertellen. Neem vrijblijvend contact met me op 🙂